Wiadomości branżowe

Magda Gessler bedzie bardziej psychologicznie podchodzic do uczestnik?w „Kuchennych rewolucji”

Magda Gessler zapowiada, ze w nowej serii „Kuchennych rewolucji” zmieni podejscie do uczestnik?w programu. Znana restauratorka stawia teraz na psychologiczne podejscie i stonowane emocje w relacjach z wlascicielami restauracji, kt?re bedzie pr?bowala ulepszyc.„Kuchenne rewolucje” od zawsze charakteryzowaly sie gwaltownymi emocjami i czestymi wybuchami prowadzacej w sytuacjach, kiedy restauracja nie spelniala jej oczekiwan. Restauratorka przyznaje, ze nie byla swiadoma, jak wplywa na ludzi i ze uczestnicy czesto czuja sie w jej obecnosci oniesmieleni.– Bedzie duzo spokojniej, ale madrzej, bardziej psychologicznie. Lepsze sukcesy, lepsze efekty. Wydaje mi sie, ze jest ostro wtedy, kiedy naprawde musi byc. A spokojnie i z dystansem wtedy, kiedy moze. Wszystkie sily sa rozlozone. Juz znam efekt mojego dzialania. Wiem, jaka mam sile. Wczesniej nie wiedzialam jak dzialam na ludzi, bylam przerazona, ze sie mnie boja. Teraz wiem, kiedy moga sie bac i dlaczego – m?wi agencji informacyjnej Newseria Lifestyle Magda Gessler.W nowej serii „Kuchennych rewolucji” popularna restauratorka bedzie musiala zmierzyc sie z nowymi wyzwaniami. Gessler zapowiedziala, ze w jednym z ulepszanych

Magda Gessler zapowiada, ze w nowej serii „Kuchennych rewolucji” zmieni podejscie do uczestnik?w programu. Znana restauratorka stawia teraz na psychologiczne podejscie i stonowane emocje w relacjach z wlascicielami restauracji, kt?re bedzie pr?bowala ulepszyc.

„Kuchenne rewolucje” od zawsze charakteryzowaly sie gwaltownymi emocjami i czestymi wybuchami prowadzacej w sytuacjach, kiedy restauracja nie spelniala jej oczekiwan. Restauratorka przyznaje, ze nie byla swiadoma, jak wplywa na ludzi i ze uczestnicy czesto czuja sie w jej obecnosci oniesmieleni.

Bedzie duzo spokojniej, ale madrzej, bardziej psychologicznie. Lepsze sukcesy, lepsze efekty. Wydaje mi sie, ze jest ostro wtedy, kiedy naprawde musi byc. A spokojnie i z dystansem wtedy, kiedy moze. Wszystkie sily sa rozlozone. Juz znam efekt mojego dzialania. Wiem, jaka mam sile. Wczesniej nie wiedzialam jak dzialam na ludzi, bylam przerazona, ze sie mnie boja. Teraz wiem, kiedy moga sie bac i dlaczego – m?wi agencji informacyjnej Newseria Lifestyle Magda Gessler.

W nowej serii „Kuchennych rewolucji” popularna restauratorka bedzie musiala zmierzyc sie z nowymi wyzwaniami. Gessler zapowiedziala, ze w jednym z ulepszanych przez nia lokali bedzie walczyla z wdzierajaca sie do kuchni woda i mala przestrzenia, a kolacja dla 30 os?b bedzie przygotowywana przy uzyciu elektrycznego piecyka. Wedlug Magdy Gessler polskim restauratorom i hotelarzom brakuje wyksztalcenia na odpowiednim poziomie.

Nie maja z czego zyc. Nie maja jak zyc. Oni sa na dnie. Niekt?rzy sa bardzo wysoko, a mimo to nie potrafia sobie poradzic. Nie ma w Polsce zawodowej szkoly hotelarzy i restaurator?w jak w Szwajcarii czy Hiszpanii – m?wi Gessler.

Magda Gessler wydala kilka tygodni temu ksiazke bedaca pewnego rodzaju podsumowaniem jej kulinarnej podr?zy po najr?zniejszych zakamarkach Polski. „101 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce” to przewodnik kulinarny, kt?ry prezentuje restauracje i hotele rekomendowane przez jurorke „MasterChefa” i prowadzaca „Kuchenne Rewolucje”. Gessler podkresla, ze zawsze stara sie odwiedzac znajome restauracje i miejsca, kt?re wywarly na niej pozytywne wrazenie.

A to już wiesz?  Wyr?znij dbajacych o rodziny. Zglos kandydat?w do nagrody Tulipany Narodowego Dnia zycia

Jezdze nawet tysiac kilometr?w po Polsce, by odwiedzic swoje restauracje i sprawdzic moje wybory. Przewodnik byl wyborem absolutnie emocjonalnym, subiektywnym. Nikt nie wiedzial, ze zostal wybrany. Ja na nikim nie zrobilam pieniedzy – deklaruje.

Magde Gessler bedzie mozna ogladac od wrzesnia na antenie TVN w programach „Kuchenne rewolucje” oraz trzeciej edycji „MasterChefa”.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy