Data publikacji: 2018-12-13
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Deli Catering wsparło kulinarnie Kongres Polskiego Kapitału
Kategoria: Styl życia, LIFESTYLE
Za nami trzecia już edycja Kongresu Polskiego Kapitału. Również i w tym roku o kulinarne doznania gości zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – marka Deli Catering.
DokÅ‚adnie 5 grudnia br. odbyÅ‚a siÄ™ jedna z najważniejszych imprez biznesowych w kraju – Kongres Polskiego KapitaÅ‚u. Kongres jest najwiÄ™kszym w Polsce caÅ‚odniowym wydarzeniem, który sÅ‚uży wymianie doÅ›wiadczeÅ„ miÄ™dzy przedsiÄ™biorcami i dostarczycielami kapitaÅ‚u rozwojowego. Jego tegoroczna edycja stanowiÅ‚a 8 dyskusji panelowych, cztery prezentacje, a także dwa dwuosobowe ringi oraz dyskusjÄ™ z publicznoÅ›ciÄ….
Również i w tym roku o oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering. Specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała między innymi rillette z gęsi na sękaczu z konfiturą z leśnej borówki, cytrynowym tymiankiem i musem z chrzanu, perlicę macerowaną w calvadosie z karmelizowanymi orzechami na konfiturze morelowej i blinie oraz halibuta na chutney z mango i zielonej kolendry w kompozycji owoców granatu.
Wydarzenie odbyło się 5 grudnia br. w gmachu Giełdy Papierów Wartościowych przy ul. Książęcej 4 w Warszawie.
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Hashtagi: #Styl życia #LIFESTYLE